Poprzedni temat «» Następny temat
Błędy w wyświetlaniu
Autor Wiadomość
maat_ 
maat_





Dołączyła: 16 Paź 2015
Posty: 12182
Wysłany: 2016-02-08, 18:20   Błędy w wyświetlaniu

Kiedy wchodzę na wątki po przez nieczytane posty, to strona nie otwiera mi się na pierwszym nie czytanym tylko na oknie odpowiedzi.
I nie otwierają mi się dzieła fantine widzę tylko pierwszy rysunek i ostatni.. Czy to u mnie coś nie tak?
 
 
impala1967
[Usunięty]



Wysłany: 2016-02-08, 18:26   

maat_, wczoraj dzieła fantine tez mi się nie zładowały, ale dzisiaj już tak, dlatego złożyłam to na karb wadliwego neta
 
 
Fudal 





Dołączył: 14 Lip 2015
Posty: 107
Wysłany: 2016-02-08, 18:28   

Klikam w nieprzeczytany temat/post i strona zatrzymuje się na nieprzeczytanym poście. Więc u mnie okej.
 
 
maat_ 
maat_





Dołączyła: 16 Paź 2015
Posty: 12182
Wysłany: 2016-02-08, 18:29   

Fudal, Ale to u mnie 30% tematów się błędnie otwiera a reszta dobrze
 
 
Fudal 





Dołączył: 14 Lip 2015
Posty: 107
Wysłany: 2016-02-08, 19:06   

I zjeżdża na sam dół, na szybką odpowiedź?
 
 
maat_ 
maat_





Dołączyła: 16 Paź 2015
Posty: 12182
Wysłany: 2016-02-08, 19:15   

Tak
 
 
werniks 
Lama Roku





Dołączył: 06 Paź 2015
Posty: 3841
Skąd: Living Room
Wysłany: 2016-02-08, 19:43   

maat_, spróbuj klikać w link "pokaż wszystkie nieczytane w nowych oknach". U mnie działa.
 
 
Pierdomenico 





Wiek: 33
Dołączyła: 15 Lip 2015
Posty: 6547
Skąd: Vinewood Hills
Wysłany: 2016-08-17, 18:54   

Chaser ma rację, nie działa wtyczka yt na forum, jest tylko czarny ekran zamiast wstawionego filmiku...
_________________

Wśród gości na kolacji jest fotograf. Gospodyni mówi:
- Robi Pan świetne zdjęcia! Musi mieć Pan drogi aparat!
Gość odchrząknął tylko. Wychodząc rzekł całując Gospodynie w rękę:
- Wybornie Pani gotuje! Musi mieć Pani drogie garnki!
 
 
Adrian1234 





Wiek: 36
Dołączył: 02 Sie 2015
Posty: 4933
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2016-08-17, 19:21   

U mnie już od dawna w ogóle się nie wyświetlają wstawione filmiki youtube ale nie zgłaszałem bo w ogóle nigdzie tak wstawione mi się nie pokazują od dłuższego czasu więc założyłem, że to wina firefoxa.
_________________

 
 
maat_ 
maat_





Dołączyła: 16 Paź 2015
Posty: 12182
Wysłany: 2016-08-17, 21:00   

u mnie też się nie wyświetlają, widzę tylko linki
 
 
ChaserJohnDoe 
ChaserJohnDoe





Dołączył: 05 Wrz 2015
Posty: 3314
Wysłany: 2016-08-27, 07:13   

Jest problem z logowaniem. Załapuje dopiero gdzieś tak za drugim albo trzecim razem.
_________________
 
 
Fudal 





Dołączył: 14 Lip 2015
Posty: 107
Wysłany: 2016-08-27, 10:04   

ChaserJohnDoe, naprawione.
 
 
ChaserJohnDoe 
ChaserJohnDoe





Dołączył: 05 Wrz 2015
Posty: 3314
Wysłany: 2016-10-02, 19:26   

Kolor nicka mi wrócił do niebieskiego, a miałem burgund. :beczy:
_________________
 
 
Pierdomenico 





Wiek: 33
Dołączyła: 15 Lip 2015
Posty: 6547
Skąd: Vinewood Hills
Wysłany: 2016-11-21, 18:00   

Couldn't get mail server response codes - pojawia się po wysłaniu posta, chociaż on sam przechodzi.
Nie ma rang, szybkiej odpowiedzi oraz co za tym idzie wywoływania czyjegoś nicka przez kliknięcie, nie działają spoilery.

Teraz już komunikat po wysyłaniu się nie pojawia.
Nie działa jeszcze wstawianie okna youtube

[ Dodano: 2016-11-21, 18:20 ]
Zmniejszyłam trochę szerokość SB, bo rozciągał stronę.
_________________

Wśród gości na kolacji jest fotograf. Gospodyni mówi:
- Robi Pan świetne zdjęcia! Musi mieć Pan drogi aparat!
Gość odchrząknął tylko. Wychodząc rzekł całując Gospodynie w rękę:
- Wybornie Pani gotuje! Musi mieć Pani drogie garnki!
 
 
Fudal 





Dołączył: 14 Lip 2015
Posty: 107
Wysłany: 2016-11-21, 18:40   

Pierdomenico napisał/a:
Couldn't get mail server response codes - pojawia się po wysłaniu posta, chociaż on sam przechodzi.
Nie ma rang, szybkiej odpowiedzi oraz co za tym idzie wywoływania czyjegoś nicka przez kliknięcie, nie działają spoilery.

Teraz już komunikat po wysyłaniu się nie pojawia.
Nie działa jeszcze wstawianie okna youtube

[ Dodano: 2016-11-21, 18:20 ]
Zmniejszyłam trochę szerokość SB, bo rozciągał stronę.


Jak to nie ma rang?

Szybkiej odpowiedzi tymczasowo nie będzie.

Wstawianie okna YT - czyli wyświetlanie filmiku w poście?
 
 
Adrian1234 





Wiek: 36
Dołączył: 02 Sie 2015
Posty: 4933
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2016-11-21, 18:50   

Jak już zauważyła maat_ są błędy w czy wiesz, że: zarówno błędne wyświetlanie niektórych liter jak i literówki typu ""została tu wynaleziona herbata ze cierki" .
Tak, chodzi o możliwość zamieszczania filmiku bezpośrednio na stronie, wcześniej było to możliwe.
Szkoda, że nie ma szybkiej odpowiedzi.
_________________

 
 
Pierdomenico 





Wiek: 33
Dołączyła: 15 Lip 2015
Posty: 6547
Skąd: Vinewood Hills
Wysłany: 2016-11-21, 18:56   

Fudal napisał/a:
Pierdomenico napisał/a:
Couldn't get mail server response codes - pojawia się po wysłaniu posta, chociaż on sam przechodzi.
Nie ma rang, szybkiej odpowiedzi oraz co za tym idzie wywoływania czyjegoś nicka przez kliknięcie, nie działają spoilery.

Teraz już komunikat po wysyłaniu się nie pojawia.
Nie działa jeszcze wstawianie okna youtube

[ Dodano: 2016-11-21, 18:20 ]
Zmniejszyłam trochę szerokość SB, bo rozciągał stronę.


Jak to nie ma rang?

Szybkiej odpowiedzi tymczasowo nie będzie.

Wstawianie okna YT - czyli wyświetlanie filmiku w poście?


No u mnie nie wyświetlają się żadne, ani administrator, moderator, te za posty i personalne też nie. Jedyne co to jest napisane Grupa: i tam dalej wiek itp

Tak o filmiki w poście, bo wcześniej było to.

Nie działa też URL, czyli link z własnym podpisem.
_________________

Wśród gości na kolacji jest fotograf. Gospodyni mówi:
- Robi Pan świetne zdjęcia! Musi mieć Pan drogi aparat!
Gość odchrząknął tylko. Wychodząc rzekł całując Gospodynie w rękę:
- Wybornie Pani gotuje! Musi mieć Pani drogie garnki!
 
 
maat_ 
maat_





Dołączyła: 16 Paź 2015
Posty: 12182
Wysłany: 2016-11-21, 19:10   

Mnie też się rangi nie wyświetlają, tylko napis grupa. Gdy patrzę na siebie to mam tak:
grupa: maat_ inni mają tylko grupa

W wykazie rang brakuje Junior Admin
Jak rozumiem ktoś dostanie herb i lenno :D

W czy wiesz, że zamiast "ą" mamy czeskie "ś"

[ Dodano: 2016-11-21, 19:12 ]
Czy można by jakoś wyróznić nieczytane wpisy?

I czy emotki też będą odświeżone?


A tak w ogóle to podoba mi się nowe forum.
 
 
Fudal 





Dołączył: 14 Lip 2015
Posty: 107
Wysłany: 2016-11-21, 19:12   

Chodzi o to miejsce, czy o co innego? http://screenshot.sh/mMhwmfl9TpoQQ
 
 
maat_ 
maat_





Dołączyła: 16 Paź 2015
Posty: 12182
Wysłany: 2016-11-21, 19:13   

Nie, to pod avkiem

[ Dodano: 2016-11-21, 19:15 ]


[ Dodano: 2016-11-21, 19:15 ]
Ale ze mnie trzęsiłapa
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

 

Czy wiesz, że...